Профил на exiliaiscooking
Име: Назмие Халим Възраст: 35 Професия: Студентка Интереси: .. |
Статистика
Популярни постинги:
23
Постинги този месец:
0
Гласове този месец:
0
Коментари този месец:
0
Любими блогове:
9
Блогъри добавили в любими:
58
Блог вълни:
0
Последни постинги
20.03.2018 09:30 -
Капуска със зеле и булгур
Здравейте приятели!
Днес споделям любимата ми рецепта, която баба много често приготвяше.
Необходими продукти:
Днес споделям любимата ми рецепта, която баба много често приготвяше.
Необходими продукти:
24.02.2018 20:28 -
Домашно месени талиатели с гъбен сос
В семейството ни доста се тачат домашно приготвените макарони. Но предупреждавам, че не всеки би се справил с твърдото тесто за макарони.
Трябва да се омеси наистина твърдо за да се получат добре талиателите и да се точи доста тънко.
Трябва да се омеси наистина твърдо за да се получат добре талиателите и да се точи доста тънко.
17.02.2018 17:02 -
Бърза пита с мая
Тази пита може да бъде нещо много лесно и вкусно за неделната сутрин.
Приготвя се много лесно и сравнително бързо, ако го втасвате на фурната на 50 градуса.
Необходими продукти:
Приготвя се много лесно и сравнително бързо, ако го втасвате на фурната на 50 градуса.
Необходими продукти:
10.02.2018 09:59 -
Пиле с ориз
За днес сме избрали едно видео за начинаещи.
Направихме съвсем кратка версия как трябва да бъде приготвена рецептата за пиле с ориз.
В случая използвахме пуешко месо, защото майка ми гледат пуйки, но рецептата е напълно идентична и с пиле...
Направихме съвсем кратка версия как трябва да бъде приготвена рецептата за пиле с ориз.
В случая използвахме пуешко месо, защото майка ми гледат пуйки, но рецептата е напълно идентична и с пиле...
03.02.2018 14:09 -
Новогодишните меденки на мама
Здравейте приятели!
На нова година имахме възможността да снимаме 8 на брой видеа за канала ни и едното от тях беше меденки.
И преди съм споделяла рецептата, така, че ще я копирам от предния пост:
На нова година имахме възможността да снимаме 8 на брой видеа за канала ни и едното от тях беше меденки.
И преди съм споделяла рецептата, така, че ще я копирам от предния пост:
Търсене
За този блог
Гласове: 1998
Блогрол