Постинг
05.11.2016 08:30 -
Как да си приготвим дюнер у дома
Автор: exiliaiscooking
Категория: Рецепти
Прочетен: 1197 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 06.11.2016 12:21
Прочетен: 1197 Коментари: 0 Гласове:
11
Последна промяна: 06.11.2016 12:21
Необходими продукти:
обезкостено пилешко месо - от бут
соев сос
черен пипер
сол
лют червен пипер
За питките:
1/2 мая
около 300 мл хладка вода
сол
За плънката:
Лук - тънко нарязан
салата яйсберг
кисели краставички
Сос - приготвен с горчица и майонеза - можете да прибавите и чесън по желание
Започнете с овкусяването на месото със соев сос, сол, черен пипер и лют червен пипер и го оставете да се маринова добре.
През това време омесете тестото за питките с мая сол и хладка вода. Направете малки топки от тестото и ги тазточете и опечете на сач. Съхранявайте питките в кутия (тенджера) или ги покрийте с кърпа за да не се втвърдят.
Опечете пилешкото на скара или фурна (както предпочитате).
След което можете да увиете дюнерите си с продуктите за плънката.
Харесайте Фейсбук страницата ни на адрес:
https://www.facebook.com/ExiliaInCookingland/?fref=ts
можете да видите как сме ги приготвили на видеото по-долу.
обезкостено пилешко месо - от бут
соев сос
черен пипер
сол
лют червен пипер
За питките:
1/2 мая
около 300 мл хладка вода
сол
За плънката:
Лук - тънко нарязан
салата яйсберг
кисели краставички
Сос - приготвен с горчица и майонеза - можете да прибавите и чесън по желание
Започнете с овкусяването на месото със соев сос, сол, черен пипер и лют червен пипер и го оставете да се маринова добре.
През това време омесете тестото за питките с мая сол и хладка вода. Направете малки топки от тестото и ги тазточете и опечете на сач. Съхранявайте питките в кутия (тенджера) или ги покрийте с кърпа за да не се втвърдят.
Опечете пилешкото на скара или фурна (както предпочитате).
След което можете да увиете дюнерите си с продуктите за плънката.
Харесайте Фейсбук страницата ни на адрес:
https://www.facebook.com/ExiliaInCookingland/?fref=ts
можете да видите как сме ги приготвили на видеото по-долу.
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 1998
Блогрол